Advance Solar Installer

Advance Solar Installer

Over SMA

De SMA Groep is met een omzet van ongeveer 790 miljoen euro in 2014 wereldmarktleider op het gebied van zonne-energie omvormers, een essentieel onderdeel van elke zonnestroominstallatie. Het hoofdkantoor van SMA is gevestigd in Niestetal bij Kassel (Duitsland) en is in 21 landen vertegenwoordigd. De ondernemingsgroep biedt wereldwijd werkgelegenheid aan meer dan 5000 werknemers. SMA produceert een breed scala omvormers. Daartoe behoren specifieke omvormers voor alle toegepaste types zonnepanelen en voor alle vermogens van zonnestroominstallaties. Het productassortiment omvat zowel systeemtechnologie voor op het elektriciteitsnet aangesloten zonnestroominstallaties en ook voor off grid en hybride systemen.

SMA ADVANCED Solar Installer

Sinds begin 2015 is RELUZ bvba gecertificeerd als SMA ADVANCED Installer. Als gespecialiseerd installatiebedrijf in de plaatsing van zonnepanelen zijn wij dan ook fier om te melden dat wij als 2e Belgische bedrijf deze erkenning van SMA hebben bekomen, dit als gevolg van onze continue opleiding en product bijscholing.

Waarom kiezen voor SMA

Wij kiezen voor SMA omvormers omdat het oerdegelijke omvormers zijn die bovendien de beste mogelijkheden bieden om intelligent om te gaan met energieopwekking en verbruik. Alle SMA omvormers zijn voorzien van Bluetooth of Webconnect. Hiermee kunt u online, via tablet of smartphone de prestaties van uw zonnepanelen volgen. Webconnect werkt via de portal van SMA. Alle data van de omvormer wordt bewaard op de server van SMA. Via uw persoonlijke webpagina kunt u de prestaties van uw SMA omvormer bekijken.

Dankzij ons partnership met SMA zijn we in staat om voor elke vraag een passende oplossing te vinden.

Wij leveren SMA omvormers van 1,5 kW tot 60 kW voor zowel residentiële als bedrijfs- of commerciële installaties.

SMA omvormers hebben standaard garantie van 5 jaar (fabrieksgarantie). Het is mogelijk de garantie op uw SMA omvormer uit te breiden naar 10, 15, 20 of zelfs 25 jaar.

Klik op onderstaande omvormers om de documentatie te downloaden:

Logo SMA